6 værelses hus i København Ø

Faciliteter

Areal
136m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Weysesgade

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Rigtig charmerende og hyggeligt Østerbro byhus - i det eftertragtede Komponistkvarter ved Svanemøllen på Østerbro. Info.: Fordelt på to etager indeholder huset fire gode værelser, det ene med en hyggelig hems, med mulighed for ekstra soveplads / slyngelstue, samt et dejligt stort badeværelse med bruseniche. Desuden en etage med et rigtig godt køkken i sammenhæng med spisestue og stue. I kælderetagen findes et stort og godt gæsteværelse og et toilet med brus. Bag huset ligger en hyggelig gårdhave med god spiseplads i sommerhalvåret. Huset ligger blot 7 min’s kørsel fra CIS i Hellerup, og kortere til CIS i Nordhavn, og 250 meter til Svanemøllen Station. Et rigtig hyggeligt byhus, velegnet til familie med børn.

Stort hus på 136 m2 til leje 2100 København Ø

På Weysesgade finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Weysesgade i 2100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Weysesgade  ligger på 22.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2017-01-01.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 lejeboliger i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.