6 værelses hus i Roslev

Faciliteter

Areal
143m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sandbyvej
Depositum:

16.000 kr

Leje per måned:

9.396 Kr/md

Parcelhus beliggende i Selde, ca. 20 km. nord for Skive. Afdelingen består af 7 familieboliger. Husdyr er tilladt i henhold til gældende ordensreglement. El og varme betales direkte til værkerne. Der betales aconto vand og vandafledning til Bomidtvest. Der er mulighed for at få tv og internet via fibernet fra EnergiMidt.

Stort hus på 143 m2 til leje 7870 Roslev

På Sandbyvej finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 143 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sandbyvej i 7870

Husleje
Du skal betale 9.396 kr. om måneden for dette lejemål på Sandbyvej.
Depositum
Du skal lægge 16.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7870 Roslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.