6 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
180m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
213 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Filosofgangen

Leje per måned:

14.000 Kr/md

Elegant og herskabelig 6 værelses lejlighed i mondæn ejendom for den kræsne lejer. Unik beliggenhed 4 min. fra Flakhaven, grønne områder som Klosterhaven og Munke Mose. Førsteklasses materialevalg. Stuklofter, parketgulve, dejligt badeværelse. Elevator. Vaskemaskine, tumbler og elegant køkken med alle hårde hvidevarer. Lille altan i værelse/kontor og fransk altan i spisestue med udsigt over Munke Mose. Garage kan lejes. Mulighed for at leje værelse/r på 5. sal (der forefindes badeværelse) til eksempelvis teenagebørn/egen systue/hobbyrum. Udlejes ikke til bofællesskaber. Husdyr er ikke tilladt. Henv. pr. telefon - 40 16 94 37. 21-05-05

Stor lejlighed på 180 m2 til leje 5000 Odense C

På Filosofgangen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 6 værelser. Lejligheden er på hele 180 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Filosofgangen i 5000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Filosofgangen ligger på 14.000 kr. om måneden.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.