6 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
143m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sandbyvej
Forbrug:

600 kr/md

Leje per måned:

8.796 Kr/md

Stor lejlighed på 143 m2 til leje 7870 Roslev

På Sandbyvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 6 værelser. Lejligheden er på hele 143 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Sandbyvej i 7870

Husleje
Du skal betale 8.796 kr. om måneden for dette lejemål på Sandbyvej.

Andre lejemål i 7870 Roslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.