7 værelses hus i Birkerød

Faciliteter

Areal
230m2
Værelser
7 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bistrup Byvej

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Stort hus på 230 m2 til leje 3460 Birkerød

På Bistrup Byvej finder du et stort hus til leje med i alt 7 værelser. Huset er på hele 230 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bistrup Byvej i 3460

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Bistrup Byvej er 22.000 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2017-07-01.

Andre lejeboliger i 3460 Birkerød

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 3460 Birkerød? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 3460 Birkerød her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.