7 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
21m2
Værelser
7 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
285 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fabrikvej

Leje per måned:

2.000 Kr/md

7 forskellige kontorlokaler velegnede til forskellige brancher udlejes i erhvervskvarteret på Fabrikvej i Viborg. Lokalernes størrelse kan ses på den vejledende plantegning. Huslejen er mellem kr. 2.000- 3.500 pr. måned plus forbrugsudgifter og fællesomkostninger på kr. 400-700. Alle lokaler er udstyret med gode store vinduespartier. Der mulighed for at overtage lokaler møbleret som på billederne. Der er adgang til fælles toiletfaciliteter samt køkken med bl.a. opvaskemaskine. Der er desuden gode parkeringsforhold ved lejemålet.

Mindre lejlighed på 21 m2 til leje i 8800 Viborg

På Fabrikvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt syv værelser. Lejligheden er på hele 21 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fabrikvej i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Fabrikvej  ligger på 2.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.