81 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Poul Paghsgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

19.485 kr

Leje per måned:

6.495 Kr/md

3 værelses delevenlig lejlighed i Aalborg Vestby centralt beliggende i hjertet af Aalborg. Er I et hold venner, der drømmer om at flytte ind i en lækker delevenlig lejlighed, hvor I kan have hvert jeres værelse og en fælles rummelig stue? Så får I her en lejlighed, der rummer alle jeres krav til bolig + lidt ekstra . Her får I: Når I træder ind af døren til jeres nye hjem, bliver I som det første mødt af lejlighedens entré, som leder jer videre til lejligheden fordelingsgang, hvorfra I får adgang til lejlighedens forskellige rum. Køkkenet er lyst og hyggeligt med masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej. Fælles for de 3 værelser er, at de er lyse og rummelige med et smukt lysindfald fra de mange vinduespartier. Badeværelset er lyst med separat brusekabine. Lejligheden ligger meget centralt med kort afstand til indkøbsmuligheder, gågader, transport, restauranter med mere.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9000 Aalborg

På Poul Paghsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Poul Paghsgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.495 kr. om måneden for denne bolig på Poul Paghsgade.
Depositum
Du skal lægge 19.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 501 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.