82 kvm. Depot - Lager faciliteter

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Lupinvej
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Beskrivelse: Lejemålet er beliggende i den nordlige del af Hobro i et aktivt industriområde. Lokalet giver mulighed for mange indretninger og kan evt. rumme lager eller depot for erhvervsdrivende virksomheder. Specikationer: Størrrelse: 82 kvm med indvendig lofthøjde på 440 cm. Porthøjde: 300 cm. Tilkørselsrampe som gør det nemt at komme ind i lokalet. Udenomsareal er befæstet med asfalt. Reklame pylon. Beliggende i kort køreafstand til E45 motorvejen. Gode tilkørselsforhold til ejendommen. Stor synlighed imod trafikeret indfaldsvej fra Aalborg.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Lupinvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 82 m2.

Om boligen på Lupinvej i 9500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Lupinvej ligger på 3.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.