84 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Charmerende og delevenlig lejlighed med altan! Er I et par eller måske et vennepar, der drømmer om en charmerende og delevenlig lejlighed midt i Aalborg, hvor I har alt, hvad byen kan tilbyde lige udenfor jeres hoveddør? Så får I her en lejlighed, der kan alt dette! Her får I: Når I træder ind i jeres nye lejemål, bliver I som det første præsenteret for lejlighedens store og rummelig entré, der leder jer videre til fordelingsgangen, hvorfra I har adgang til lejlighedens forskellige værelser. Lejligheden store første store værelse, ville fungere super godt som stue. Herfra her I adgang til lejlighedens 3 værelse og 4 værelse. Fra et af lejlighedens store værelser, får I direkte udgang til jeres nye altan, hvorfra I kan skue Budolfi kirke og byens forskellig tagrygge. I lejlighedens badeværelse har I skabsplads under vasken. Lejlighedens køkken har masser af skabsplads samt opvaskemaskine, så I slipper for at tage alt jeres opvask i hånden. OBS.: Lejligheden kan deles af 2 personer.

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 6.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.985 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.