88 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

22.185 kr

Leje per måned:

7.395 Kr/md

Moderniseret 3 værelses lejlighed i skønne Aalborg midtby. Er I et vennepar eller måske et kærestepar, der er på jagt efter jeres nye hjem? Drømmer I om en total moderniseret og lækker lejlighed med en beliggenhed i det helt centrale Aalborg? Så får I her et godt bud på jeres kommende hjem. Her får I: Lejligheden indeholder et stort og moderne køkken med stort køle- fryseskab, opvaskemaskine samt masser af skabsplads. Badeværelset er lyst med skabsplads under vasken og lys i spejlet, så man kan se alle detaljer. De to store stuer ligger i forbindelse med hinanden adskilt af to smukke franske døre, så man har mulighed for at have en stor tv stue i forlængelse af spisestuen, hvorfra du får direkte udgang til lejlighedens store altan. Lejlighedens værelse er lyst og rummeligt,

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 7.395 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 22.185 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.