95 m2 værelse i København S

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Islands Brygge
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

18.000 kr

Depositum:

54.000 kr

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Super lækker og rigtig fin nybygget lejlighed på det skønne Islands Brygge. Lejligheden er indrettet med god fordelingsgang med indbygget skab, to skønne og lyse værelser, hvor det ene værelse har udgang til altan. En stor stue i åben forbindelse med lyst HTH køkken samt udgang til stor og solrig altan med kig til Islands Brygge havn. Der er endvidere dejligt flise badeværelse med vaskesøjle samt p-plads i aflåst parkeringskælder. En virkelig skøn lejlighed der bare skal opleves. KUN TIL LEJE UDEN BOPÆLSPLIGT.

95 m2 værelse til leje i 2300 København S

Dette store værelse er til leje på Islands Brygge i 2300 København S. Værelset er på 95 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Islands Brygge i 2300 København S

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Islands Brygge er 18.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 54.000 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.