1 værelses lejlighed på 28 m2

Arendalsvej ,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
2.337,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Arendalsvej 302-422 og 301-421

Afdelingen ligger i et naturskønt område i Gødvad, og er bygget op som rækkehuse med nem adgang til Silkeborgs skønne natur. Der er en flot placeret på et stor ugeneret græsareal og flere små legepladser. Hver bolig råder over et udhus. Det er tilladt at holde 2 husdyr pr. lejemål (hund/kat). Dog ikke kamp- eller muskelhunde. Glædende husdyrkontrakt skal oprettes. Der have/terrasse til stue lejlighederne. Nogle af de 2 værelses og samtlige 3 og 4 værelses lejligheder har indvendige trapper. Du skal være fyldt 17 år og være under uddannelse for at leje en studiebolig. I studieboligerne er der intet komfur, men kogeplader. "Skovhuset" er et fritliggende fælleshus og gæsteværelse, som kan lejes af afdelingens beboere. Klik her for nærmere information. Afdelingen står overfor en kommende Helhedsplan (gennemgribende renovering). Læs mere om helhedsplanen ved at klikke her.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4873712
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
1
Størrelse
28 m2
Husleje
2.337,-
Aconto
775,-
Depositum
8.368,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.