Baghus-lager

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Lille Voldgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

3.000 kr

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Værelse til leje på 60 m2 i 8900 Randers

Større værelse til leje på Lille Voldgade i 8900 Randers. Værelset er på 60 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Lille Voldgade i 8900 Randers

Husleje
Du skal betale 3.000 kr. om måneden for denne bolig på Lille Voldgade.
Depositum
Du skal lægge 9.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.