Bedste plads ved Løkken Torv

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vrenstedvej
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

20.000 kr

Leje per måned:

6.250 Kr/md

Nabo til Løkken Badehotel og Torvet. Lejemålet består af butikslokale, lager, tekøkken og toilet. Hertil kommer 35 m2 fortovsareal til udstilling af varer. Butikslokale har et stort vinduesparti og foldedøre i hvidt aluminium med termoruder, klinkebelagt gulv, malede vægge, og gipspladeloft. Selv om huslejen er anført pr. måned, betales hele årslejen på 75.000 kr. de første 8 måneder af året. De største rater betales juni, juli og august måned. Der ydes rabat på huslejen på ved flerårig lejeaftale.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 9480 Løkken

I denne lejlighed på Vrenstedvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 68 m2.

Om lejemålet på Vrenstedvej i 9480

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vrenstedvej  ligger på 6.250 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9480 Løkken

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9480 Løkken? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 9480 Løkken her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.