3 værelses lejlighed på 81 m2

Blegen,
8900 Randers

Månedlig husleje
8.150,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Bynær treværelses lejlighed i naturskønne omgivelser. Lejligheden har køkken-alrum og stue, to værelser, bad og egen altan.

Køkken-alrum og stue Denne lækre treværelses lejlighed er indrettet omkring et indbydende køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der både er spiseplads samt plads til sofa. Det hvide HTH-køkken er placeret i en pladsbesparende vinkel og indeholder alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der direkte udgang til egen altan, som giver et fantastisk lysindfald til rummet via de store vinduespartier. Værelser Soveværelse og værelse ligger side om side i lejlighedens ene ende. Soveværelset indeholder god plads til en dobbeltseng og har desuden to faste garderobeskabe. Det andet værelse har et enkelt garderobeskab samt plads til skrivebord og enkeltseng. Badeværelse Via alrummet er der adgang til boligens bad, der er indrettet med bruseniche, toilet, håndvask, opbevaring samt en funktionel vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Med egen altan er det muligt at nyde en stund under åben himmel, eller blot trække udenfor og nyde måltiderne, når vejret tillader det.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820074
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
81 m2
Husleje
8.150,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.