4 værelses lejlighed på 100 m2

Blegen,
8900 Randers

Månedlig husleje
9.500,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Stor fireværelses lejlighed med lyst og indbydende køkken-alrum i åben forlængelse af stuen. Lejligheden har tre gode værelser, moderne bad med vaskesøjle og egen altan.

Køkken-alrum og stue I denne store og velindrettede fireværelseslejlighed får du et stort køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Det hvide og stilrene HTH-køkken indeholder alt i hårde hvidevarer, og er placeret op ad to vægge overfor hinanden. I alrummet giver de store vinduespartier et skønt lysindfald til rummet, hvor der både er plads til stuemøbler samt et spisebord. Fra alrummet er der direkte udgang til egen altan. Værelser Det store soveværelse ligger placeret for sig med adgang via alrummet. Soveværelset indeholder to faste garderobeskabe og god plads til en dobbeltseng. De to andre værelser ligger side om side med adgang via hhv. alrummet og entréen. Begge værelser indeholder et enkelt garderobeskab samt plads til både skrivebord og enkeltseng, hvilket gør værelserne ideelle til børneværelser, gæsteværelser eller kontor. Badeværelse Der er adgang til det enkle og moderne badeværelse fra entréen. På badeværelset er der bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring. Derudover er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Lejligheden har en skøn altan, som indbyder til hyggelige stunder udendørs med en god kop kaffe eller en spændende bog.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819958
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
4
Størrelse
100 m2
Husleje
9.500,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.