Bo fantastisk i det gamle renoverede hus fra Gevinde Danners tid.

Faciliteter

Areal
136m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
100 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vimmelskaftet

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Det er usædvanligt at kunne bo så flot, hvor alt er toprenoveret i smukkeste materialer. Her er flotte plankegulve, flot køkken med alle hvidevarer og badeværelse med badekar. Selvom der kun er 2 rum er der mulighed for kreative løsninger. Rammerne er fantastiske! Der er stor fælles, lukket flot gård til beboerne. Der er ikke bopælspligt!

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 1161 København K

I denne lejlighed på Vimmelskaftet i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 136 m2.

Om lejemålet på Vimmelskaftet i 1161

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vimmelskaftet er 18.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 1161 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1161 København K? I øjeblikket kan du finde 162 lejeboliger i 1161 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.