Boliger til leje i det centrale Kolding

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forudbetalt leje:

22.050 kr

Depositum:

22.050 kr

Leje per måned:

7.350 Kr/md

Lejligheder til leje i det centrale Kolding. Tæt på både gågaden, stationen og havnen. Ejendommen fra 1904 indeholder 13 lejligheder, 8 studieværelser og flere erhvervslejemål.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 6000 Kolding

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Jernbanegade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Jernbanegade  ligger på 7.350 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.050 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.