Brorsonsvej 110C, rækkehus (110m2 - 4 vær)

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Brorsonsvej
Depositum:

28.350 kr

Leje per måned:

9.450 Kr/md

Rækkehusene på Brorsonsvej i Langå er beliggende i roligt, naturskønt område og stadig i gå-afstand til bl.a. skole, børnehave, idrætshal, friluftsbad, busforbindelse og indkøb. De 10 fritliggende tvillingehuse er opført i en stilren funkis-stil. Husene bygges i forskudt plan, hvor en trappe fører enten op eller ned til en afdeling med værelse / opholdsrum. Rækkehusene opføres i lækre kvalitets- og vedligeholdelsesfrie materialer. Boligen er indrettet med 2 værelser, 1 soveværelse, 1 køkkenalrum og et badeværelse Husene har alt i hårde hvidevarer samt klassisk hvidt HTH-inventar i køkken, bad, bryggers og på værelser. Gulvvarme og effektiv ventilation sørger for et sundt indeklima. Grålige store klinker på badeværelset, samt flotte laminatgulve med egetræslook i alle øvrige rum. Lofterne er lavet i Troldtekt-lignende materiale. Det skal fremhæves at boligerne alle har 2 skønne terrasser så både morgen- og aftensolen kan nydes. Der etableres desuden til alle huse carport med redskabsrum og direkte indgang til bryggers. Der er fælles affaldssortering i området, som foregår via molokker. Lejeperiode: Ubegrænset Vand, varme og el afregnes direkte med forsyningsselskaber. Da dette er...

Stort hus på 110 m2 til leje 8870 Langå

På Brorsonsvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Brorsonsvej i 8870

Husleje
Huslejen for denne bolig på Brorsonsvej ligger på 9.450 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 28.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8870 Langå

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8870 Langå? I øjeblikket finder du 7 lejeboliger i 8870 Langå her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.