Klinik/butik/kontor

Faciliteter

Areal
65m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søndergade
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

10.500 kr

Leje per måned:

3.500 Kr/md

Dejlige lokaler beliggende centralt på hovedgaden i Møldrup. Lokalerne er indrettet til klinik, men er meget velegnede til såvel butik, kontor, el.l. Foruden butikslokalet er der baglokale med køkkenfaciliteter samt et handicapvenligt toilet. Der er gode parkeringsforhold på egen grund. Bemærk venligst at inventaret som ses på billederne ikke er inkluderet i lejemålet.

Stor lejlighed på 65 m2 til leje 9632 Møldrup

I denne lejlighed på Søndergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 65 m2.

Om lejemålet på Søndergade i 9632

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndergade er 3.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 10.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9632 Møldrup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9632 Møldrup? I øjeblikket kan du finde 4 lejeboliger i 9632 Møldrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.