Butik/lager

Faciliteter

Areal
270m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Banegaardsvej
Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Centralt beliggende i Hobro by. Lokaler med glasfacader og port. Vejlegnet til butik/lager. God P-plads. Det samlede areal på 270 m2 kan evt. opdeles i mindre lejemål.

Stor lejlighed på 270 m2 til leje 9500 Hobro

I denne lejlighed på Banegaardsvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 270 m2.

Om lejemålet på Banegaardsvej i 9500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Banegaardsvej ligger på 9.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 27.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.