Butik Nørreport

Faciliteter

Areal
136m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

13.000 Kr/md

Nørreport for enden af gågade overfor stor parkeringsplads Kan deles i 2 butikker der er 2 indgange. Nuværende sko og nøgleservice

Stor lejlighed på 136 m2 til leje 7800 Skive

I denne lejlighed på Nørregade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 136 m2.

Om lejeboligen på Nørregade i 7800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Nørregade ligger på 13.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.