Butik, super beliggenhed i centrum ved Fakta

Faciliteter

Areal
123m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søgade
Forbrug:

1.500 kr/md

Depositum:

26.100 kr

Leje per måned:

8.150 Kr/md

Meget regulært og velholdt butiks lokale med limstens gulv, bestående af butik, baglokale og fælles tekøkken og toilet. Ligger i charmerende sivegade, omgivet af mange aktive butikker og kun 100 meter fra lystbådehavnen. Gratis Pakering udenfor døren. Ophørt herretøjsbutik/vinhandel

Stor lejlighed på 123 m2 til leje 7130 Juelsminde

I denne lejlighed på Søgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 123 m2.

Om lejeboligen på Søgade i 7130

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Søgade er 8.150 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.100 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7130 Juelsminde

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7130 Juelsminde? Du kan i øjeblikket finde 3 lejeboliger i Juelsminde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.