Butikslokale i Grenå midtby

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Mogensgade
Forbrug:

650 kr/md

Depositum:

29.400 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Velbeliggende butikslokale med vinduesparti ud til Mogensgade. Lokalerne er med tilhørende toilet, the-køkken/personalerum, beliggende i Grenå midtby. Gode parkeringsmuligheder, både for kunder og personale.

Stor lejlighed på 131 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Mogensgade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 131 m2.

Om lejeboligen på Mogensgade i 8500

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Mogensgade er 4.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8500 Grenaa

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8500 Grenaa? Du kan i øjeblikket finde 11 boliger til leje i Grenaa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.