Centrale kontorfaciliteter 1500m fra motorvej

Faciliteter

Areal
440m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørremarksvej
Forbrug:

2.150 kr/md

Depositum:

20.000 kr

Leje per måned:

17.500 Kr/md

Lejemålet er et del-lejemål i en ejendom på samlet 1300m2 med 70 P-pladser. Har glas-skydedørs facade ud til Nørremarksvej. Lokalerne er renoveret i 2010, og består af 2 større lokaler (showroom/kontormiljø/kursusaktiviteter) samt en gang opdelt med individuelle kontorlokaler, teknik rum, køkken, WC + Handicap WC . Der er offenligt bybus stoppested 100m fra ejendommen. Ejendommen er beliggende i parcelhus område 3 km fra bymidten og 1500m fra motorvejs afkørsel Vejle nord.

Stor lejlighed på 440 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Nørremarksvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 440 m2.

Om lejemålet på Nørremarksvej i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nørremarksvej  ligger på 17.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.