Centralt beliggende klublokaler-/kontor/andet

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havnestræde
Forbrug:

300 kr/md

Depositum:

6.600 kr

Leje per måned:

2.200 Kr/md

Kontor, lager, klublokale, klinik eller andet på ca. 90 m2 - tidligere anvendt som klublokale for Dartklub. Adgang til toilet i hovedbygning. Alt pænt og iorden. Bemærk lejemålet er beliggende på 1. sal.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Havnestræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejeboligen på Havnestræde i 7700

Husleje
Du skal betale 2.200 kr. om måneden for denne lejebolig på Havnestræde.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6.600 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7700 Thisted? Du kan i øjeblikket finde 38 boliger til leje i Thisted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.