Centrum Vejle

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
vedelsgade
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

6.400 kr

Depositum:

19.200 kr

Leje per måned:

6.400 Kr/md

Rolig lejlighed på 2. sal m/nyt køkken. Stort grønt fællesareal. Gratis parkering.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på vedelsgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 67 m2.

Om lejemålet på vedelsgade i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på vedelsgade ligger på 7.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.