Delevenlig lejlighed tæt på Storcenter Nord

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
227 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hammershusvej
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

19.600 kr

Depositum:

29.400 kr

Leje per måned:

9.800 Kr/md

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 8210 Aarhus V

På Hammershusvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hammershusvej i 8210

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Hammershusvej er 9.800 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.400 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-07-01.

Andre lejemål i 8210 Aarhus V

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8210 Aarhus V? I øjeblikket kan du finde 37 lejeboliger i 8210 Aarhus V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.