Dette er vores største lejlighed der rummer op til 6 personer.

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Rundforbivej
Forbrug:

0 kr/md

Leje per måned:

43.500 Kr/md

<p>Vores Executive lejlighed (100 m2) har et &quot;master&quot; sovev&aelig;relse med en kingsize luksusseng med danskproduceret kvalitetsmadras, samt et ekstra v&aelig;relse med to enkeltsenge. Der er stort fuldt funktionelt k&oslash;kken med spisebord og en hyggelig stue med l&aelig;kker l&aelig;dersofa og l&aelig;nestole i flot skandinavisk design. Der er et moderne badev&aelig;relse med brus, masser af skabsplads og fladsk&aelig;rms-TV med Apple TV-boks. Der er flotte gulv-til-loft-vinduer og to m&oslash;blerede altaner. Denne suite byder desuden p&aring; ekstra faciliteter som opvaskemaskine, vaksemaskine/t&oslash;rretumbler, ovn, stort k&oslash;le/fryseskab, Nespresso maskine og l&aelig;kre badeartikler fra Molton Brown. Der kan sove to ekstra personer p&aring; den komfortable hems og denne rummelige suite kan have op til seks personer.</p>

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 2850 Nærum

På Rundforbivej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Rundforbivej i 2850

Husleje
Du skal betale 43.500 kr. om måneden for dette lejemål på Rundforbivej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-01-01.

Andre lejemål i 2850 Nærum

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2850 Nærum? I øjeblikket finder du 11 lejeboliger i 2850 Nærum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.