Ehverslejemål

Faciliteter

Areal
250m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Alsvej
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

6 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

250 m2 nyrenoveret erhvervslokaler til leje pr 011.06.2020. Lager/værksted med masser af plads, samt kontor, toilet/bad, og et te-køkken til leje. Kan bruges til forskellige formål, ex. bilforhandler, mekaniker eller malerfirma. Udenomsfaciliteter på ca. 500 m2. Lejen er på 8000kr + moms.

Stor lejlighed på 250 m2 til leje 5800 Nyborg

I denne lejlighed på Alsvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 250 m2.

Om lejemålet på Alsvej i 5800

Husleje
Du skal betale 8.000 kr. om måneden for dette lejemål på Alsvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 6 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5800 Nyborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5800 Nyborg? Du kan i øjeblikket finde 20 lejeboliger i Nyborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.