3 værelses hus på 90 m2

Tørskindvej,
7182 Bredsten

Månedlig husleje
6.234,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

Eksempel på 3 rums Familieboliger Tørskindvej, Ny Nørup

Boligen på Tørskindvej - Lejemål i hyggelig toplansvilla Boligen på Tørskindvej er centralt placeret i Ny Nørup, og lejemålet ligger i en toplansvilla fra år 1952. I boligen er det tilladt at holde ét husdyr, enten én hund eller én kat. Der er gode opbevaringsmuligheder, da der er indbyggede skabe og hører en kælder med til lejemålet. Villaen er er velindrettet i lyse farver, og køkkenet er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte, samt der er mulighed for at medbringe egen opvaskemaskine. Til villaen medfølger der også egen have og terrasse, hvor familien kan sidde sammen ude en sommeraften og nyde aftensmaden. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet. Nærområdet - Lille by nær grønne områder og Engelsholm Sø Ny Nørup er en lille by, som er omgivet af masser af grønne områder. Der er 300 meter til bussen og ca. 16 km. til nærmeste togstation. Inden for 500 meter ligger der dagligvarebutikker, og derudover er der masser af sportsaktiviteter, både ved den nærliggende idrætsplads samt ved Nøruphallen. Både skoler og daginstitutioner findes i gåafstand fra boligerne, og om sommeren kan man cykle ud til Engelsholm Sø og holde picnic, mens børnene leger i vandkanten.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4763081
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
90 m2
Husleje
6.234,-
Aconto
Depositum
23.484,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.