En fantastisk smuk og nyrenoveret 4 vær. lejlighed

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Stejlbjergvej
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

23.970 kr

Leje per måned:

7.990 Kr/md

Hele lejligheden har gennemgået en meget gennemgribende renovering og ombygning. Der er 2 soverum, egen altan og lækker nyt badeværelse med brus, vaskemaskine/tørretumler. Stort lyst køkken/alrum. Der er selvfølgelig alt i hårde hvidevarer og gode klædeskabe i soverum. En lejlighed der absolut bør ses !

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 6000 Kolding

På Stejlbjergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 102 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Stejlbjergvej i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Stejlbjergvej ligger på 7.990 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 23.970 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.