3 værelses hus på 78 m2

Bronzealdervej,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
7.950,-
Oprettet / Opdateret
11 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Energivenligt treværelses rækkehus med kombineret køkken og stue i ét, soveværelse og et større værelse, badeværelse, entré/bryggers samt indbydende terrasse.

Køkken-alrum/stue Det lyse og moderne rækkehus indeholder er opført med et dejligt køkken-alrum, hvor der både er plads til spisebord samt sofaområde. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet har boligen desuden direkte udgang til en skøn terrasse, der indbyder til ophold under åben himmel. Værelser Denne bolig indeholder gode værelser, der er omtrent samme størrelse. Der er derfor flere muligheder for indretning. Begge værelser indeholder faste garderobeskabe med plads til opbevaring. Badeværelse Boligen indeholder et stilrent badeværelse, der er opført i tidløse kvalitetsmaterialer. Her finder du alt, du har brug for: Bruseniche, toilet, vask og opbevaringsplads. Entré/Bryggers Træd ind i boligen gennem en lys og indbydende entré. Entréen er opført med praktisk skabe og indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Rækkehuset har masser af udeplads. Foran boligen finder du en flisebelagt forhave med plads til ophold og leg. Det er også på denne side af boligen, at du finder et 4 m2 skur med plads til fx cykler og ekstra opbevaring. På den anden side af boligen kan du glæde dig over egen terrasse, der indbyder til hyggelige stunder under åben himmel.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 6722025
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
78 m2
Husleje
7.950,-
Aconto
0,-
Depositum
23.850,-
 
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.