Flot herskabslejlighed mellem Købehavns kanaler

Faciliteter

Areal
260m2
Værelser
7 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
H. C. Andersens Boulevard

Leje per måned:

29.000 Kr/md

Lejligheden har elevator og adgang til en enorm tagterrasse midt i det skønne centrum af København. Et pulserende leverum midt i det levende Lejligheden ligger midt mellem Københavns kanaler, Havnebadet ved Islands Brygge, Tivoli og Rådhuspladsen. Lejlighedens planløsning er ideel i forhold til at etablere forskellige afdelinger, der kan give privathed til både forældre og børn, eller separat afdeling med hjemmekontor, gæsteværelse eller au pair afdeling. Indretning: Entré med god plads til garderobe, herfra adgang til separat soveværelse og gæstetoilet. Tre fantastiske sydvest vendte stuer en suite orienteret mod H.C. Andersens Boulevard den ene benyttes i dag som værelse, kontor, og en anden som soveværelse. Den store opholdsstue i midten ligger i åben forbindelse med smuk herskabelig spisestue, hvorfra der er adgang til hyggeligt og funktionelt indrettet køkken og pigeværelse beliggende ud til stille gårdmiljø. Dertil yderligere et soveværelse og badeværelse med kar. Overalt i lejligheden er der de smukkeste detaljer i interiør, stuklofter og fyldningsdøre. Dertil elevator og adgang til fælles solbeskinnet tagterrasse på ca. 100 m2. Denne lejlighed henvender sig til det pla...

Stor lejlighed på 260 m2 til leje 1553 København V

På H. C. Andersens Boulevard finder du en stor lejlighed til leje med i alt syv værelser. Lejligheden er på hele 260 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på H. C. Andersens Boulevard i 1553

Husleje
Du skal betale 29.000 kr. om måneden for denne bolig på H. C. Andersens Boulevard.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 1553 København V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 1553 København V? I øjeblikket finder du 107 lejeboliger i 1553 København V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.