Erhverslejemål nær Grenaa havn og 2 km til centrum

Faciliteter

Areal
527m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Søren Kannesvej
Depositum:

59.400 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Store lyse lokaler - oplagt til friskole/ børnehave, kursuscenter, ungdomsklub, aktivitetscenter, kontorfællesskab, e.l. Lokalerne er opdelt i flere små og store rum, gode toiletfaciliteter, køkken/café-område og gode parkeringsforhold ved ejendommen. Mulighed for opdeling af lejemålet eller anden ombygning, ring og hør om mulighederne.

Stor lejlighed på 527 m2 til leje 8500 Grenaa

I denne lejlighed på Søren Kannesvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 527 m2.

Om lejeboligen på Søren Kannesvej i 8500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søren Kannesvej er 11.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 71.400 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8500 Grenaa

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8500 Grenaa? Du kan i øjeblikket finde 11 lejemål i Grenaa netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.