Faaborgvej - Assens

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
234 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Faaborgvej
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

5.350 kr

Depositum:

16.050 kr

Leje per måned:

5.350 Kr/md

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 5610 Assens

I denne lejlighed på Faaborgvej i Assens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Faaborgvej  i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Faaborgvej er 5.945 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.835 kr.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket kan du finde 14 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.