Fantastisk udsigt i første række i Tuborg Havn

Faciliteter

Areal
146m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
229 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Tuborg Sundpark

Leje per måned:

30.000 Kr/md

Lejligheden ligger på 3. sal med elevator. Der er en stor møblerbar hall, 2 meget store soveværelser, et stort køkken alrum samt en meget stor stue med 2 store altaner. Alt er lyst og lækkert. Der er privat indendørs parkering samt depotrum. Waterfront Shopping Center er et par 100 meter væk.

Stor lejlighed på 146 m2 til leje 2900 Hellerup

På Tuborg Sundpark finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 146 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Tuborg Sundpark i 2900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Tuborg Sundpark  ligger på 30.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 2900 Hellerup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2900 Hellerup? I øjeblikket finder du 147 lejeboliger i 2900 Hellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.