Flot lejlighed i indre København tæt på alt

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
42 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Store Strandstræde
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

47.400 kr

Leje per måned:

15.800 Kr/md

<p>Flot m&oslash;bleret lejlighed i det indre K&oslash;benhavn t&aelig;t p&aring; alt. Kgs. Nytorv ligger lige rundt om hj&oslash;rnet, s&aring; mere centralt bliver det n&aelig;ppe. Lejligheden der i 2 plan indeholder et stort sovev&aelig;relse med indbygget garderobe, Et stort badev&aelig;relse samt et g&aelig;ste toilet. L&aelig;kkert k&oslash;kken med nye h&aring;rde hvidevarer. stor spisestue samt en opholdstue. Desuden rummer lejligheden egen vaskes&oslash;jle. Lejligheden udlejes kun til virksomheder.</p>

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 1255 København K

I denne lejlighed på Store Strandstræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 100 m2.

Om lejemålet på Store Strandstræde i 1255

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Store Strandstræde  ligger på 17.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 53.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-07-10.

Andre lejemål i 1255 København K

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 1255 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejemål i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.