Flot lys møbleret lejlighed med meget stor altan

Faciliteter

Areal
185m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Islands Brygge
Forbrug:

1.500 kr/md

Depositum:

78.000 kr

Leje per måned:

26.000 Kr/md

Lejligheden Det centrale rum i lejligheden er det store og fantastisk lyse opholdsrum, der indeholder køkken, spiseplads og opholdsstue i ét. Lejligheden har desuden 2 dejlige soveværelser og 2 badeværelser. Fra det ene soveværelse er der direkte adgang til badeværelse. I både stuen og soveværelserne er der panoramevinduer og direkte adgang til den 30 m2 store altan, der i hele lejlighedens længde smyger sig rundt om bygningen. Lejligheden er fuldt møbleret og der indgår privat p-plads i ejendommens p-kælder. Ejendommen Gemini Residence, som ejendommen hedder, er oprindelig opført i 1963 som to kæmpe kornsiloer på Islands Brygges havnefront. De 42 meter høje siloer blev i 2005 totalt ombygget af det hollandske arkitektfirma MVRDV og fremstår idag som et arkitektonisk kendetegn i havnebilledet og indeholder luksuslejligheder med et helt specielt udtryk og indretning blandt andet et helt fantastisk indgangsparti, der bør opleves. Gemini residence er beliggende helt ud til havnefronten og her er man tæt på Fisketorvet Copenhagen Mall, City, Metro og Københavns Lufthavn.

Stor lejlighed på 185 m2 til leje 2300 København S

På Islands Brygge finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 185 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Islands Brygge i 2300

Husleje
Du skal betale 26.000 kr. om måneden for denne bolig på Islands Brygge.
Depositum
Du skal lægge 78.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 886 lejeboliger i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.