frihed til at bo i gedigne rammer med kvalitet og komfort

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandmarksvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

14.250 kr

Depositum:

42.750 kr

Leje per måned:

14.250 Kr/md

<p>de 74 seniorvenlige lejeboliger i over friheden fordeler sig på 2- og 3-værelses lejligheder – alle med skøn altan eller terrasse og med gennemlysninger næsten overalt. lejlighederne er enkle og funktionelle og nemme at bo i, så livet helt ukompliceret kan videreføres fra villaen til den nye lejlighed med masser af kvaliteter.</p> <p>her er fokus på tryghed, genkendelighed og komfort. lejlighedernes åbne køkken-alrum giver fleksibilitet, som gør det nemt at indrette sig, og når svane køkkenets unikke kvaliteter ses ned i alle detaljer, er alle slags gastronomiske udfoldelser i de bedste hænder – i stilrene hvide elementer.</p>

Hus til leje på 90 m2 2650 Hvidovre

I dette hus på Strandmarksvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Strandmarksvej i 2650

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Strandmarksvej  ligger på 14.250 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 42.750 kr.

Andre lejemål i 2650 Hvidovre

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2650 Hvidovre? Du kan i øjeblikket finde 56 lejeboliger i Hvidovre netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.