Gubsøtoften 110HC, rækkehus, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gubsøtoften
Depositum:

30.300 kr

Leje per måned:

10.100 Kr/md

Skønt fireværelses rækkehus i ét plan. KØKKEN-ALRUM MED ALT I HÅRDE HVIDEVARER Husets hjerte er det store køkken-alrum, der indbyder til mange timers ophold og leg. Køkkenet er placeret i det ene hjørne, og her er alt i hårde hvidevarer, samt en køkkenø, som familien kan samles omkring. Rummet har loft til kip, hvilket giver en helt særlig fornemmelse i rummet. TRE VÆRELSER MED FASTE SKABE Huset har et soveværelse samt to gode værelser. Alle værelserne har faste skabe og god plads til at indrette f børneværelse, kontor eller gæsteværelse. RUMMELIGT BRYGGERS MED VASK Husets indgang er et bryggers i kombination med entré. Her er både vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, og der er plads til at hænge overtøjet. Fra bryggerset er der adgang til husets badeværelse, der er indrettet med grå klinker, bruseniche og hvide HTH-elementer. FLISEBELAGT TERRASSE Til huset hører en lille baghave, der er belagt med fliser. Foran huset er der plads til at parkere bilen. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer. Boligerne er lyse og indbydende med store vin...

Stort hus på 112 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Gubsøtoften finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Gubsøtoften i 8600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gubsøtoften ligger på 10.100 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 30.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.