Gubsøtoften 130F, rækkehus 2 plan, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gubsøtoften
Depositum:

31.200 kr

Leje per måned:

10.400 Kr/md

Nyt rækkehus i to plan med plads til hele familien. BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE I dette femværelses rækkehus bliver du budt velkommen i en lille entré, hvor du og dine gæster kan komme af med overtøjet. Herfra får du adgang til badeværelset, som indeholder en større bruseniche og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. LYST OG INDBYDENDE KØKKEN-ALRUM Køkken-alrummet er husets hjerte med plads til både madlavning, ophold og leg. Rummet er indrettet med et vinkelkøkken, hvor du har godt med bordplads, opvaskemaskine og andre hårde hvidevarer, du har brug for i et moderne køkken. Køkkenet åbner op ind mod opholdsstuen, hvor store vinduespartier sikrer et godt lysindfald. FIRE VÆRELSER MED SKABSPLADS I køkken-alrummet er trappen, der fører til husets førstesal. Ovenfor trappen er en fordelingsgang, der giver adgang til fire, store værelser. Alle værelserne er indrettet med et fast skab fra HTH. EGEN CARPORT OG TERRASSE Fra køkken-alrummet kan du gå ud på en flisebelagt terrasse, hvor du kan tilbringe de lune sommeraftener. Foran huset er der et hyggeligt gårdrum, og derudover har du her egen carport og et lille skur, hvor du kan parkere cyklen eller have ekstra opbevaring.

Stort hus på 130 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Gubsøtoften finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gubsøtoften i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Gubsøtoften er 10.400 kr.
Depositum
Du skal lægge 31.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.