Gubsøtoften 75HA, rækkehus, 8600 Silkeborg

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gubsøtoften
Depositum:

24.600 kr

Leje per måned:

8.200 Kr/md

Nyt toværelses rækkehus med køkken-alrum, bryggers og terrasse. SOVEVÆRELSE MED GARDEROBE Huset har et stort og rummeligt soveværelse med faste garderobeskabe. Der er desuden mulighed for at åbne op ud til haven, så du kan få godt med frisk luft ind. KØKKEN-ALRUM MED HÅRDE HVIDEVARER Rækkehuset har et langt køkken-alrum med mulighed for at åbne op i begge ender. I den ene ende af rummet er køkkenet, og her har du alt, hvad du skal bruge af hårde hvidevarer. I den anden ende af rummet har du et stort vinduesparti og udgang til terrasse. Rummet har loft til kip, hvilket giver en skøn rumfornemmelse. FUNKTIONELT BRYGGERS I bryggerset har du vaskemaskine og tørretumbler, så du kan klare tøjvasken, når du vil. Her er også plads til overtøjet og lidt opbevaring. Fra bryggerset har du adgang til badeværelset, der har bruseniche og grå klinker på gulvet. SKØNNE UDEAREALER Fra køkken-alrummet er der udgang til en flisebelagt terrasse i baghaven, hvor du kan nyde solens stråler i selskab med en god bog eller gode naboer. Foran huset er der plads til at parkere bilen. GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt ...

Hus til leje på 75 m2 8600 Silkeborg

I dette hus på Gubsøtoften får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 75 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Gubsøtoften i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gubsøtoften er 8.200 kr.
Depositum
Du skal lægge 24.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejeboliger i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.