H.C. Andersens Boulevard 47, 5. th.

Faciliteter

Areal
160m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
H.C. Andersens Boulevard .

Leje per måned:

16.000 Kr/md

H.C. Andersens Boulevard 47, 5. th./nOBS! For at komme i betragtning til dette lejemål, SKAL du venligst skrive en ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Derefter vil der blive taget stilling til en fremvisning. Ansøgninger der ikke er sendt via behandles ikke. Ansøgning kan sendes via "Spørg udlejer"-knappen. Lejemålet overtages nyistandsat og skal afleveres nyistandsat ved fraflytning. Når lejligheden ved fraflytning skal afleveres nyistandsat, betyder det, at samtlige malbare flader skal males, dvs. herunder også vinduesrammer, paneler, rør mv., gulve skal ordnes mv. Udlejer ønsker ikke, at udleje til bofællesksaber. Der må ikke holdes hund eller andre dyr. Udover aconto vand og varme, er det op til lejer selv at tilmelde sig el-forsyning.Der tages generelt forbehold for fejl.  Der kan være andre interesserede til lejemålet, udlejer kan vælge at disponere til anden side.

Stor lejlighed på 160 m2 til leje 1553 København V

På H.C. Andersens Boulevard . finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 160 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på H.C. Andersens Boulevard . i 1553

Husleje
Du skal betale 16.000 kr. om måneden for denne bolig på H.C. Andersens Boulevard ..
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 1553 København V

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1553 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 boliger til leje i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.