Haflingervej 125D, Rækkehus i 1plan 8960 Assentoft

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Haflingervej
Depositum:

29.970 kr

Leje per måned:

9.990 Kr/md

Skønt rækkehus på 125 m2 Boligen er beliggende i roligt og naturskønt område i Assentoft med gåafstand til bl.a. skole, børnehave og idrætshal. Boligen er med soveværelse, tre værelser og køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Stort badeværelse, samt kombineret entré/bryggers. Dette rækkehus indeholder alt i hårde hvidevarer samt hvide HTH elementer. Derudover er der gulvvarme og effektivt ventilation, som sørger for et sundt indeklima. Der er laminatgulve med egetræslook i alle rum og grålige klinker på badeværelse og i bryggers. Der er fællesparkering i området. Vand, varme og el afregnes direkte med forsyningsværkerne.

Stort hus på 125 m2 til leje 8960 Randers SØ

På Haflingervej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 125 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Haflingervej i 8960

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Haflingervej  ligger på 9.990 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.970 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8960 Randers SØ

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8960 Randers SØ? Du kan i øjeblikket finde 18 lejemål i Randers SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.