Havebyen – boliger med liv og rummelighed

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Lokesvej
Forbrug:

650 kr/md

Forudbetalt leje:

9.150 kr

Depositum:

27.450 kr

Leje per måned:

9.150 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Havebyen består af 2, 3, 4 og 5 værelses lejligheder. Der er mange forskellige typer indretninger, som gør at der er en bolig til en hver smag og aldersgruppe. Fælles for alle boligerne, er at de er optimalt indrettet, samt at der er adgang til egen terrasse/altan/tagterrasse. Boligerne har alle et godt køkken fra Invita med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er i åben forbindelse til opholdsareal/stue. Badeværelserne er rummelige med stor bruseniche samt Siemens vaskemaskine og tørretumbler. Både værelser og opholdsrum er med pæne parketgulve, mens badeværelserne har klinkegulv med gulvvarme. Ydermere har alle lejligheder depotrum i lejligheden.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I denne lejlighed på Lokesvej i Åbyhøj får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 66 m2.

Om lejemålet på Lokesvej i 8230

Husleje
Du skal betale 9.150 kr. om måneden for dette lejemål på Lokesvej.
Depositum
Du skal lægge 27.450 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 lejemål i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.