Havkærvej 83 - A1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

31.200 kr

Leje per måned:

10.400 Kr/md

Ny og lækker treværelses lejlighed med køkken-alrum og to gode værelser. Lejligheden er indrettet med kvalitetsmaterialer og gulvvarme overalt. FASTE SKABE I GOD KVALITET I denne treværelseslejlighed træder du fra opgangen og ind i en lille entré, hvorfra du får adgang til badeværelset samt et af lejlighedens to værelser. I både entré og værelserne er der faste skabe af mærket HTH. LYST OG INDBYDENDE KØKKEN-ALRUM Fortsætter du videre ind i lejligheden, kommer du til en rektangulær stue med køkkenet placeret centralt i rummet. Det kombinerede køkken/opholdsrum er gennemlyst med et stort vinduesparti i den ene ende og udgang til egen altan/terrasse i den anden. Køkkenet er et hvidt HTH-køkken med bl.a. køle/fryseskab, ovn og opvaskemaskine. BADEVÆRELSE MED VASKESØJLE Lejlighedens badeværelse er indrettet med grå klinker på gulv og i bruseniche. I badeværelset kan du desuden klare vasketøjet i den installerede vaskesøjle, der indeholder både vaskemaskine og tørretumbler. TO GODE VÆRELSER Begge værelser har en god størrelse til brug som soveværelse eller fx kontor/hobbyrum. Det ene værelse får du adgang til fra stuen, mens det andet ligger overfor badeværelset med adgang fra entréen...

92 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Stort værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 92 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Havkærvej

Husleje
Du skal betale 10.400 kr. om måneden for denne bolig på Havkærvej.
Depositum
Du skal lægge 31.200 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 boliger til leje i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.