Havkærvej 83 - D2, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

33.000 kr

Leje per måned:

11.000 Kr/md

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. EGEN INDGANG OG GOD ENTRÉ I denne lejlighed bliver du budt velkommen i en lille entré, hvor du kan hænge jakken og stille skoene. Du får adgang til lejligheden udefra, hvor der er en udvendig trappe, så du slipper for at gå igennem den fælles opgang. Fra entréen kan du fortsætte videre ind i det store køkken-alrum, der er formet stort set kvadratisk. Som en del af køkkenet indgår en køkkenø, der åbner køkkenet op ud mod det øvrige opholdsrum, så du nemt kan holde overblik og deltage socialt, mens du kokkererer til din partner, børn eller gæster. Køkkenet er med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Rummet har god plads til indretning med både spiseplads og tv-/sofahjørne. EGEN ALTAN/TERRASSE Fra stuen er der udgang til egen altan/terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer i selskab med en spændende bog eller gode venner. GODE REGULÆRE VÆRELSER Lejligheden har i alt tre værelser, der alle har faste skabe. Det ene værelse er pga. større...

102 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Stort værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 102 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Havkærvej

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Havkærvej ligger på 11.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 33.000 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8381 Tilst? Du kan i øjeblikket finde 58 lejemål i Tilst netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.