Havkærvej 83 - G1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. INDBYDENDE ENTRÉ I denne treværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en stor entré. Herfra har du adgang til badeværelset, et af de to værelser, samt køkken-alrummet, der udgør lejlighedens naturlige samlingspunkt. KØKKEN-ALRUM Fra entréen kan du fortsætte videre ind i det store køkken-alrum. Som en del af køkkenet indgår en køkkenø, der åbner køkkenet op ud mod det øvrige opholdsrum, så du nemt kan holde overblik og deltage socialt, mens du kokkererer til din partner, børn eller gæster. Køkkenet er med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Rummet har god plads til indretning med både spiseplads og tv-/sofahjørne. EGEN ALTAN/TERRASSE Fra stuen er der udgang til egen altan/terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer i selskab med en spændende bog eller gode venner. Altanen/terrassen er placeret på hjørnet, så der er mulighed for at rykke lidt rundt afhængig af vejr og vind. VÆRELSER MED FASTE SKABE Lejligheden indeholder to go...

85 m2 værelse til leje i 8381 Tilst

Dette store værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 85 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Tilst

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Havkærvej er 9.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.