Havkærvej 83 - H1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

33.900 kr

Leje per måned:

11.300 Kr/md

Nybygget treværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og hvidmalede lofter, mens gulvene (undtagen i badeværelset) er laminat med egetræslook. INDBYDENDE ENTRÉ I denne treværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en stor entré. Herfra har du adgang til badeværelset, et af de i alt tre værelser, samt køkken-alrummet, der udgør lejlighedens naturlige samlingspunkt. KØKKEN-ALRUM MED UDGANG TIL ALTAN/TERRASSE Centralt i lejligheden er køkken/alrummet, der har en lille vinkel, som sikrer en hyggekrog. I den ene ende af rummet er der et lyst moderne køkken med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. Her er desuden en køkkenø, der indbyder til snak og samvær ifm. madlavningen. I den anden ende af rummet er der god plads til at indrette sig med spiseplads og stue. Her er et godt lysindfald takket være udgangen til egen altan/terrasse, hvor du kan få mange timer til at gå med fx en god bog eller i selskab med gode venner. Altanen/terrassen vender mod gården, så du er afskærmet fra evt. trafikstøj. GODE REGULÆRE VÆRELSER Lejligheden har i alt tre værelser, der alle har faste ska...

Værelse til leje på 107 m2 i 8381 Tilst

Stort værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 107 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Tilst

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Havkærvej er 11.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 33.900 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket finder du 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.